Rahti & pakkaus

Verkkokaupan ohjelma laskee automaattisesti rahtikulut ostoskorin tuotteiden perusteella.

Kylmäsäilytettävien tuotteiden rahtihinta muodostuu rahti ja pakkauskuluista, styroxlaatikosta ja geelistä.
Monikäyttöinen styrox kylmälaatikko ja geelit jäävät tilaajalle.

Huom! Kuivalihatuotteet eivät tarvitse kylmäkuljetusta ja näin rahti kulut ovat selkeästi edullisemmat kuin kylmäsäilytettävien tuotteiden.

Alla lisäinfoa uusiokäytöstä.

TempFlex kylmägeelivaraaja


TempFlex kylmägeelivaraajissa käytetään kotimaista biohajoavaa Gel-Ice geeliä tuottamaan kylmälaukkuun jääkaapin lämpötilaa. Perinteiseen ”Kylmä-Kalleen” verrattuna TempFlex kylmävaraajalla saadaan luotua pitkäkestoisempi ja tasaisempi jäkaappilämpötila.

TempFlex kylmävaraajia voidaan käyttää uudelleen. Se jäädytetään käyttökuntoon pakastimessa ja on käyttövalmiina muututtuaan kovaksi.

Pakatessasi kylmälaukun, ota kylmägeelivaraajat pakastimesta huoneenlämpöön pakkaamisen ajaksi (n. 10 min) ja aseta ne lopuksi kylmälaukkuun päällimäiseksi, sillä kylmä valuu alas päin.

Pystyt lisäämään TempFlex kylmävaraajan elinikää antamalla sen sulaa kokonaan ennen uudelleen pakastamista. Suosittelemme sen säilyttämistä käytön välillä pakastimessa.

TempFlex kylmävaraajan Gel-Ice geeli on Eviran hyväksymää elintarvikkeiden tilapäiseen kylmäsäilytykseen. Voidaan hävittää normaalin talousjätteen joukossa.